Reisgidsen voor China

heel china in je broekzak

Geplaatst in: china, reisgidsen, azie

De redactie van Travelus heeft voor jou een aantal reisgidsen voor China geselecteerd, die je helpen van je reis of vakantie naar dit fantastische land tot een echt succes te maken.

Capitool China

Capitool Reisgids China

Van Reemst

De Capitool Reisgids China is ideaal in gebruik vóór, tijdens en na de reis.

Inmiddels is Capitool, met meer dan 100 titels, al jaren marktleider onder de reisgidsen. Door de combinatie van visuele uitbundigheid in de vorm van driedimensionale tekeningen van beziens-waardigheden en veel kleurenfotos en praktische bruikbaarheid door middel van verhelderende kaarten en compacte teksten onderscheiden de Capitool Reisgidsen zich van alle andere.

Deze luxe reisgids bevat veel foto’s, illustraties en kaarten, opengewerkte tekeningen en plattegronden van de belangrijkste bezienswaardigheden, met daarnaast ook veel praktische tips, zoals restaurants, accommodatie en vervoer.

Te bestellen bij bol voor € 36,99

Lannoo China

China - de mooiste reisregio’s en reisroutes

Julia Berg e.a.

Deze reisgids over China stelt u de toeristische highlights van dit reusachtige land voor en beschrijft de prachtige landschappen en culturele en historische bijzonderheden. Tegelijk voorziet dit boek u van alle actuele praktische informatie.

De auteurs, ervaren Chinareizigers, stellen vier routes voor, die gedocumenteerd zijn met kaarten.

Onmisbaar voor het plannen van een reis: praktische informatie en tips over aankomst en vertrek, eten en drinken, feestdagen en festiviteiten, gezondheid, klimaat, veiligheid, gedragscodes, douane enzovoort, plus handige taaltips voor onderweg.

Te bestellen bij bol voor € 24,99

Lonely Planet China

Lonely Planet China

Damian Harper e.a.

Deze reisgids van Lonely Planet staat vol met praktische informatie en up-to-date feiten, vaak voorzien van opmerkingen en tips van lokale insiders.

De auteurs van de Lonely Planet -gidsen zijn ervaren reizigers en weten daardoor precies waar de reiziger behoefte aan heeft.

De gidsen zijn voorzien van duidelijke kaarten en mooie foto’s. Deze gids behandelt heel China, inclusief Hong Kong, Macao en Tibet.

Let op: deze gids is Engelstalig.

Te bestellen bij bol voor € 24,99

Chalet.nu Vakantiehuizen